تنطبق هذه المعلومات على طريقة عرض Ultra للمقرر الدراسي فقط.

تنطبق هذه المعلومات على واجهة Ultra فقط.

Kurumunuz, Pendo tarafından desteklenen Anthology Adopt için bir lisans satın aldığı takdirde Blackboard Learn'de uygulama içi iletiler, yol gösterici dijital kılavuzlar ve araç ipuçları oluşturabilir. Bunlar, Blackboard Learn özellikleri, işlevleri ve kurumunuzdan gelen önemli iletişimler hakkında bilgiler içerebilir.Ayrıcalıklara sahip bir kullanıcı olmanız durumunda, Blackboard Learn aracılığıyla benzer iletişimler oluşturabilir, bunları iş arkadaşlarınıza ve öğrencilerinize dağıtabilirsiniz.

Örneğin, kurumunuz Blackboard Learn'deki yeni bir özelliği öğretim üyelerine tanıtan bir kılavuzu uygulamaya sokabilir. Blackboard Learn'de oturum açıp Adopt iletisini içeren bir özelliğe veya sayfaya gittiğinizde, bilgilerle birlikte bir açılır pencere, araç ipucu, afiş veya başka bir iletişim görüntülenir.Kılavuz birden fazla adımı içerdiği takdirde, özelleştirilmiş gezinme düğmeleri kılavuz içinde ileri ve geri gitmenize olanak tanıyabilir. İletişim görüntülenirken Blackboard Learn işlevi devre dışı bırakılır. Kılavuzun yaratıcısı, size iletişimi yok sayma ve işlemi tamamlamadan sayfadan ayrılma seçeneğini sunabilir.

An Anthology Adopt pop-up displayed in Blackboard Learn

Yöneticiler için: Yalnızca lisans sahibi olan kullanıcılar, Learn'de kılavuz oluşturabilir ve yayımlayabilir. Kurumlar, daha fazla bilgi için almak hesap ekipleriyle iletişime geçerek veya https://www.anthology.com/contact-us/sales adresinden daha fazla bilgi talep ederek Anthology Adopt adı altında lisans alabilir