Özel sohbet

Oturumunuzdaki herhangi bir kişiyle özel olarak sohbet edin.

Sohbet’i ilk açtığınızda varsayılan olarak Herkes’i görürsünüz. Herkes başlığının yanındaki Önceki Panel’i seçin. Daha sonra yalnızca sohbet etmek istediğiniz kişinin adını yazın ve sohbete başlayın.

Özel sohbetlerde söylediğiniz şeylere dikkat edin! Moderatörler, uygunsuz ve saldırgan dil olup olmadığını izlemek için katılımcılar arasındaki özel sohbetleri denetleyebilir. Moderatörler denetim yaparken bir uyarı verilir.

Moderatörler, katılımcıların kimlerle özel sohbet yapabileceğini belirleyen kısıtlamalar uygulayabilirler. Moderatörler, katılımcıların yalnızca moderatörlerle özel sohbet yapmasına izin vermeyi seçebilirler.

Moderatörlerin ayrıca kendilerine ait önceden oluşturulmuş özel sohbetleri vardır. Katılımcılar, Moderatörler’in sohbet kanalını göremez.

Moderatörler özel sohbeti denetlemek isterlerse denetleme seçeneği oturum başlamadan ÖNCE seçilmiş olmalıdır. Oturumdan önce veya oturum sırasında yapabileceğiniz ayarlar hakkında daha fazla bilgi için Oturum Ayarları kısmına bakın.

Oturum kayıtlarına yalnızca Herkes için geçerli sohbet eklenir.