Konfigurer innstillingene for hjelp for Ally-brukere

Konfigurere egendefinerte hjelpemeldinger som vises i Alternative formater og Tilbakemelding fra underviser modals. Slike egendefinerte hjelpemeldinger kan brukes for å lede studenter og undervisere til eksisterende institusjonsdokumentasjon, dele kontaktinformasjon og så videre. Når det ikke er konfigurert noen egendefinerte meldinger, leder Hjelp-lenker til disse sidene i Blackboard-hjelpen:

Egendefinert hjelpeinnhold kan konfigureres under Ally-konfigurering og bruker Markdown-formatet for å levere strukturerte og tilgjengelige meldinger.

  1. Gå til Ally-konfigurering, og velg Innstillinger for hjelp.
  2. Velg om du vil bruke standard eller egendefinert hjelp for både tilbakemelding for undervisere og alternative formater.
  3. Hvis du velger alternativet for egendefinert hjelp, må du redigere den egendefinerte meldingen.

    Bruk Markdown-formatet for å lage en strukturert (og tilgjengelig) melding.

  4. Velg Lagre endringene.

Konfigurer eksperthjelp

Gi underviserne og studentene ved institusjonen din enkel tilgang til teamet med tilgjengelighetseksperter. Aktiver eksperthjelp for å gi brukerne en løsning for å be om mer hjelp direkte fra panelene for undervisertilbakemelding og alternative formater.

Når noen sender inn en forespørsel, blir det sendt en e-post med forespørselen sammen med detaljer om det aktive emnet, innholdselementet og brukeren til e-postadressen du konfigurerer.

  1. Gå til Ally-konfigurering, og velg Innstillinger for hjelp.
  2. Velg Legg inn egendefinert hjelp for både Hjelp for undervisertilbakemeldingen og Hjelp for alternative formater.
  3. Velg Aktiver eksperthjelp.
  4. Skriv inn e-postadressen for teamet ditt med tilgjengelighetseksperter.
  5. Velg Lagre endringene.

Ally API-brukeren for Blackboard Learn-integreringen må få tillatelsen «Administrator Panel (Users) > Users» eller «system.user.view» for at Ally skal kunne inkludere studentenes navn og e-postadresser i e-postene med forespørslene om hjelp. Ally API-brukeren for Moodle-integreringen må få tillatelsen «moodle/user:viewalldetails» for at Ally skal kunne inkludere studentenes navn og e-postadresser i e-postene med forespørslene om hjelp.