Kaldırılmış elleri yönetme

Katılımcılar, yönettiğiniz oturum sırasında istedikleri zaman ellerini kaldırabilirler. Bunu dikkatinizi çekmek veya bir soru sormak için yaparlar. Bu katılımcılara hemen söz verebilir veya daha sonra söz vermek üzere bildirimi kapatabilirsiniz.

Birisi elini kaldırdığında gösterilecek bildirimleri açın. El kaldıran katılımcıların yanında, el kaldırmış bir kişi görüntüsü yer alır.Bu katılımcılar, aynı zamanda Katılımcılar panelindeki, kendilerine ait rol listesinin en üstüne taşınır; böylece unutulmazlar ve kolayca bulunabilirler.

Elleri Katılımcılar panelinden indirebilirsiniz. El kaldırmış olan bir katılımcının üzerine gelin ve Katılımcı Denetimleri'ni seçin. Eli indir'i seçin.

El kaldırma simgeleri, Katılımcılar listesinde katılımcının yanında ve katılımcının video kartında görünür.

Birisi elini kaldırdığında varsayılan olarak size bildirilir. Katılımcılar ellerini kaldırdığında el kaldırma bildirimlerini görmüyor veya duymuyorsanız Ayarlarım bölümünden Bildirim Ayarlarınızı kontrol edin.

  • Sesli bildirim: "Da da" sesi gibi bir uyarı duyarsınız.
  • Collaborate açılan bildirimi: Medya alanında açılan bir bildirim görünür. Kaldırılmış olan el bildirimlerini temizlemek için bildirimde Eli İndir'i seçin. Eli kaldırılmış olarak bırakmak ve daha sonra tekrar geri gelmek için bildirimi kapatın.
    İçinde el kaldırma simgesi, zaman damgası, el kaldıran katılımcının adı ve eli indirme bağlantısı bulunan bir bildirim kutusu görünür.
  • Tarayıcı açılan bildirimi: Tarayıcı pencerenizin üstünde açılan bir bildirim görünür. Tarayıcı bildirimleri, yalnızca açık ve etkin durumda başka bir tarayıcı pencereniz veya uygulamanız olduğunda görünür. Eli kaldırılmış olarak bırakmak ve daha sonra tekrar geri gelmek için bildirimi kapatın.